Dila epizoda 68

dila 68

Riza šalje Arzu u Pariz. Cilj mu je saznati je li Arzin otac. Rezultate DNA testa napeto očekuju i Riza i svi ostali. Svi zeljno iscekuju rezultate koji treba da stignu i promene zivote mnogih. Tajne ce biti otkrivene. Istina napokon izlazi na videlo. Sve se saznaje. Kako ce DIla reagovati na sve ovo? Hoce li mocida zivi sa tim i dalje.

Saznavši da je Melis njegova kći, Riza se priprema na novo stanje stvari. Dok svi čekaju Dilinu reakciju, Azerova jedina briga je Fatmina prošnja. Dok se Riza i Melike protive tomu, Fatmino ih rješenje baca na koljena.

Dolazi nam kraj prve sezone najgledanije turske serije DIla,. Raspleti i jos veci zapleti obelezavaju kraj sezone i uvode nas u novu zanimljiviju sezonu punu novih dogadjaja i neocekivanih zapleta. Sve se menja u zivotima nasih junaka. Dila i Rizu su tek pred iskusenjima. Koja ne mogu tek tako predvideti i preci. Nova iskusenja i novi dogadjaji. Sve to nas uvodi u novu avanturu.

Sve turske serije su jako popularne na nasim prostorima ali se Dila izdvojila. Svojm pricom koja je drugacija od ostalih.

Zasto su najlepsi turski glumci proglaseni za gejeve

Samo što je demantovao glasine da je homoseksualac, srcelomac Kenan Imirzalioglu („Ezel”) suočio se sa navodima da je narkoman. Naime,  on je uz Nehira Erdogana (Nazli iz serije “Ljubav na međi”), Ikera Aksuma (Rušen iz “Ljubavi na međi”), Engina Gunajdina (Đul-aga iz “Sulejmana Veličanstvenog”) i još 22 glumaca uhapšen početkom avgusta tokom akcije turske policije sa ciljem da razbije narko lanac.

 

Oni su, međutim, brzo pušteni iz zatvora i protiv njih nije podneta krivična prijava. Nekoliko meseci pre toga uhapšen je i Džemal Hunal, Kerim iz serije „Asi”, takođe zbog droge. Sa druge strane, i Burak Ozdživit (Bali-beg u „Sulejmanu”) je morao da demantuje tvrdnje da je gej, koje su ga umalo stajale veridbe sa manekenkom Džejlan Čape.

Ko je gej?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker