Dila epizoda 64 sa prevodom

dila 64

Dok Azer planira vjenčanje s Fatmom, Fatmin odgovor ne predstavlja im jedinu zapreku. Što će biti s brakom Sultan i Azera koji traži Dilu za pomoć? Riza šalje Arzu u Pariz.

Cilj mu je saznati je li Arzin otac. Rezultate Dnove cinjenice koje menjaju zivote mnogih. Ko je pravi Azrin otac. Dila zeljno iscekuje da stignu rezultati, svi su nestrpljivi. Kako ce ko odreagovati na na rezultate koji ce promeniti tok nase omiljene serije . Svi trebaju biti spremni na novosti i prihvatiti cinjenice. Riza jedva ceka da cuje sta je rezultat. Nada se da ce Dila to lepo prihvatiti bez obzira na okolnosti. Uzda se u njenu dobru duzu i da ce razumeti sve. Riza veruje da rezultati testa koji ocekuju kakvi god da budu nece uticati na Dilinu ljubav prema njemu. Ona je u Velikoj dilemi.

Sta sve rade glumci kako bi privukli paznju na sebe

Kenan Imirzalioglu napravio je pravi haos i u srpskim medijima kada su počele glasine o njegovoj homoseksualnosti – pa pretpostavite kako je to bilo u turskim! Kenan je dobio oko 850 hiljada evra za dve sezone u seriji Karadayi u kojoj će glumiti sa Berguazar Korel, lepom Šeherezadom. Glasine da je gej obezbedile su mu i visoke honorare na filmskom platnu – između 300 i 400 hiljada evra po filmu.

Halit Ergenc i Meryem Uzerli, koji su poznate ličnosti i u Srbiji koliko i u Turskoj, zajedno su jedno drugom obezbedili odličnu platu. Halit je, naime, bio poznat i pre početkaSulejmana Veličanstvenog, budući da je oženio svoju koleginicu iz serije 1001 noć –Berguzar Korel. Nakon toga honorar mu je skočio na 20 hiljada evra, a njegova nova koleginica, Meryem Uzerli u početku je dobijala honorar od oko 4 hiljade evra koji se, zajedno sa glasinama da se Halitov brak raspada zbog nje, povećavao: prvo na 8, pa na 15 hiljada evra.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker